Manja slova Veća slova RSS
>

Javni poziv Sektorska analiza društvena briga o mladima

Datum objave: 28.04.2020 13:52 | Autor: Ministarstvo sporta i mladih

Ispis Štampaj stranicu


U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija i u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama, Ministarstvo sporta i mladih objavljuje:

Javni poziv

Zainteresovanoj javnosti za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2021. godini u oblasti društvene brige o mladima.

Organi, organizacije, udruženja i pojedinci mogu svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare na nacrt Sektorske analize za oblast društvene brige o mladima dostaviti Ministarstvu sporta i mladih elektronskim putem na e-mail: ms@ms.gov.me i danijela.vujosevic@ms.gov.me i u pisanom obliku na adresu Ministarstvo sporta i mladih, ul. Svetlane Kane Radević br. 3, 81000 Podgorica. najkasnije do 13. maja 2020. godine.

Sektorsku analizu za utvrđivanje predloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2021. godini u oblasti društvene brige o mladima možete preuzeti ovdje.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH