Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Листа невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву на конкурс “Активно за активне младе”

Датум објаве: 17.04.2019 14:12 | Аутор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


У складу са чланом 32г став 2 Закона о невладиним организацијама (“Службени лист ЦГ“, бр.39/11 и 37/17), Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација у области друштвене бриге о младима Министарства спорта и младих објављује листу невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву на конкурс “Активно за активне младе”, бр. 01-006-308/2019, уз указивање на утврђене недостатке који се односе на пријаву, односно потребну документацију.


Невладине организације које нису доставиле уредну и потпуну пријаву дужне су да у року од пет дана од дана објављивања листе, закључно са 23. априлом 2019. године, отклоне утврђене недостатке. У случају да се утврђени недостаци не отклоне у предвиђеном року, пријава се одбацује.


Допуну пријаве, односно документације је потребно послати искључиво поштом на адресу: Министарство спорта и младих, ул. Светлане Кане Радевић број 3, 81000 Подгорица са напоменом: НЕ ОТВАРАТИ – Допуна пријаве на Јавни конкурс број: 01-006-308/2019 под називом: „Активно за активне младе”. 


Листу невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву, односно потребну документацију, можете преузети овдје

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ