Manja slova Veća slova RSS
>

NAJAVA: Ministar Janović sjutra u Kotoru otvara renoviranu fiskulturnu salu i najavljuje drugu fazu rekonstrukcije gradskog bazena

Datum objave: 13.11.2017 15:30 | Autor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Ministar sporta Nikola Janović sjutra, 14. novembra 2017. boraviće u radnoj posjeti Kotoru, gdje će u 10h sa direktorom Direkcije javnih radova Almerom Kalačem, posjetiti bazen ,,Nikša Bućin” povodom početka druge faze rekonstrukcije i sanacije gradskog bazena.

Zajedno sa ambasadorom NR Kine u CG Cui Zhiweiom, ministar Janović u 11h, otvoriće renoviranu fiskulturnu salu koju koriste kotorska Gimnazija i JU Srednja pomorska škola. Riječ je o sali obuhvaćenoj donacijom Ambasade NR Kine u Crnoj Gori, sa kojom je Ugovor o donaciji vrijedan više od 112 hiljada eura, Ministarstvo sporta potpisalo 21. juna 2017. Dio je to projekta Ministarstva sporta ,,Afirmacija školskog sporta” čiji je cilj unaprjeđivanje uslova u nastavi fizičkog vaspitanja i podsticanje djece i omladine da se što više bave sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Projektom su obuhvaćene još dvije fiskulturne sale i to, sala cetinjske Gimnazije i fiskulturna sala JU OŠ “Ristan Pavlović” iz Pljevalja.


MINISTARSTVO SPORTA