Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

НАЈАВА: Министар Јановић сјутра у Котору отвара реновирану фискултурну салу и најављује другу фазу реконструкције градског базена

Датум објаве: 13.11.2017 15:30 | Аутор: Министарство спорта

Испис Штампај страницу


Министар спорта Никола Јановић сјутра, 14. новембра 2017. боравиће у радној посјети Котору, гдје ће у 10х са директором Дирекције јавних радова Алмером Калачем, посјетити базен ,,Никша Бућин” поводом почетка друге фазе реконструкције и санације градског базена.

Заједно са амбасадором НР Кине у ЦГ Цуи Зхиwеиом, министар Јановић у 11х, отвориће реновирану фискултурну салу коју користе которска Гимназија и ЈУ Средња поморска школа. Ријеч је о сали обухваћеној донацијом Амбасаде НР Кине у Црној Гори, са којом је Уговор о донацији вриједан више од 112 хиљада еура, Министарство спорта потписало 21. јуна 2017. Дио је то пројекта Министарства спорта ,,Афирмација школског спорта” чији је циљ унапрјеђивање услова у настави физичког васпитања и подстицање дјеце и омладине да се што више баве спортско-рекреативним активностима.

Пројектом су обухваћене још двије фискултурне сале и то, сала цетињске Гимназије и фискултурна сала ЈУ ОШ “Ристан Павловић” из Пљеваља.


МИНИСТАРСТВО СПОРТА