Manja slova Veća slova RSS
>

NAJAVA: Ministar Janović sjutra otvara renoviranu fiskulturnu salu cetinjske Gimnazije

NAJAVA: Ministar Janović sjutra otvara renoviranu fiskulturnu salu cetinjske Gimnazije
Datum objave: 09.11.2017 14:50 | Autor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Ministar sporta Nikola Janović sjutra, 10. novembra 2017.  u 11h, svečano će otvoriti renoviranu  fiskulturnu salu  cetinjske ,,Gimnazije”, u čiju je sanaciju  Ministarstvo sporta uložilo 11.987,22€, od ukupno 18 hiljada  koliko je ,,Tim za projekte i planiranje JU Gimnazija” prikupio u donatorskoj akciji  „Snaga je u zajednici“ neophodnih za obnovu sale.

Ministarstvo sporta Ministarstvo sporta

JU Gimnazija Cetinje, jedna je od tri crnogorske škole obuhvaćene donacijom Ambasade NR Kine u Crnoj Gori, sa kojom je Ugovor o donaciji vrijedan više od 112 hiljada eura, Ministarstvo sporta potpisalo 21. juna 2017. Dio je to projekta Ministarstva sporta  ,,Afirmacija školskog sporta” čiji je cilj unaprjeđivanje uslova u nastavi fizičkog vaspitanja i podsticanje djece i omladine da se što više bave sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Pored JU Gimnazije- Cetinje, projektom su obuhvaćene  još dvije fiskulturne sale i to,  sala JU Srednje pomorske škole iz Kotora, koju će ministar sporta svečano otvoriti  u utorak, 14. novembra 2017. i fiskulturna sala JU OŠ “Ristan Pavlović” iz Pljevalja. 

MINISTARSTVO SPORTA