Manja slova Veća slova RSS
>

NAJAVA: Sjutra press konferencija ministra Janovića, o Konkursu za projekte mladih

NAJAVA: Sjutra press konferencija ministra Janovića, o  Konkursu za projekte mladih
Datum objave: 22.02.2018 14:54 | Autor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo sporta organizuje konferenciju za medije u petak, 23. februara 2018. / Press centar Vlade CG / 11h, na kojoj će ministar sporta Nikola Janović, sa saradnicima, predstaviti javnosti Odluku o raspodjeli novca po osnovu “Konkursa za dodjelu sredstava omladinskim organizacijama za finansiranje ili sufinansiranje projekata za mlade u 2018.”


Raspisujući Konkurs, Ministarstvo sporta najavilo je, da će ovogodišnji budzet namijenjen omladinskim organizacijama, biti značajno veći u odnosu na prošlu godinu, s obzirom na to da je unaprjeđivanje položaja mladih jedan od ključnih prioriteta Vlade Crne Gore. Konkurs je bio otvoren od 28. 12 2017. do 26. 01 2018.

Novinari, foto-reporteri i video snimatelji ulaze u zgradu Vlade korišćenjem godišnje akreditacione kartice Vlade Crne Gore za 2018. koja važi uz lični identifikacioni dokument. Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba da zatraže pravovremeno od Službe za odnose s javnošću izdavanje dnevne akreditacije. Zahtjev potpisan od strane ovlašćenog lica i ovjeren pečatom potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu pr@gov.me.

Konferencija za medije, biće emitovana i uživo na YouTube kanalu Vlade Crne Gore.


MINISTARSTVO SPORTA