Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

НАЈАВА: Сјутра пресс конференција министра Јановића, о Конкурсу за пројекте младих

НАЈАВА: Сјутра пресс конференција министра Јановића, о  Конкурсу за пројекте младих
Датум објаве: 22.02.2018 14:54 | Аутор: Министарство спорта

Испис Штампај страницу


Министарство спорта организује конференцију за медије у петак, 23. фебруара 2018. / Пресс центар Владе ЦГ / 11х, на којој ће министар спорта Никола Јановић, са сарадницима, представити јавности Одлуку о расподјели новца по основу “Конкурса за додјелу средстава омладинским организацијама за финансирање или суфинансирање пројеката за младе у 2018.”


Расписујући Конкурс, Министарство спорта најавило је, да ће овогодишњи будзет намијењен омладинским организацијама, бити значајно већи у односу на прошлу годину, с обзиром на то да је унапрјеђивање положаја младих један од кључних приоритета Владе Црне Горе. Конкурс је био отворен од 28. 12 2017. до 26. 01 2018.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у зграду Владе коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже правовремено од Службе за односе с јавношћу издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу пр@гов.ме.

Конференција за медије, биће емитована и уживо на YоуТубе каналу Владе Црне Горе.


МИНИСТАРСТВО СПОРТА