Manja slova Veća slova RSS
>

Janović: Budućnost dosanjala san njenih navijača, grada i države

Janović: Budućnost dosanjala san njenih navijača, grada i države
Datum objave: 14.04.2018 08:32 | Autor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Podgorica, 14. 04 2018. - Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je košarkašima Budućnosti Voli, treneru Aleksandru Džikiću, stručnom štabu i rukovodstvu kluba, osvajanje šampionske titule regionalne ABA lige kojom, kako je poručio, Budućnost na velika vrata i u još većem stilu, zasluženo ulazi u društvo evroligaša. 

“Nošeni željom za osvajanjem trofeja, prvog u istoriji, uz nezapamćenu podršku navijača, dosanjali smo decenijski san kluba, glavnog grada i države, o šampionskom prstenu ABA lige. Zajedno sa košarkašicama Budućnosti, novim šampionkama WABA lige, još jednom ste potvrdili da je Crna Gora zemlja košarke, a Podgorica neprikosnovena prijestonica kraljice igara, koja je položila ispit u organizaciji spektakla, svojstvenog finalu regionalne lige. 

Ministar sporta, takođe je poručio da samo pravi šampioni, osim sa pobjedom, znaju dostojanstveno da se nose i sa porazom. “Budućnost se borila, hrabro, igrala je srcem i snažno vjerovala. Onaj ko je poželio da odustane, izgubio je i prije nego što je počeo”- zaključio je Janović. 

MINISTARSTVO SPORTA