Manja slova Veća slova RSS
>

Najava: Radni doručak ministra sporta Nikole Janovića i predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušana Simonovića- Kategorizacija sporta u Crnoj Gori i Komisija za antidoping

Datum objave: 26.10.2018 11:43 | Autor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Ministarstvo sporta, u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, organizuje radni doručak za predstavnike medija u utorak, 30. oktobra 2018. godine u 10 časova u hotelu Podgorica, na kojem će ministar sporta Nikola Janović i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović upoznati prisutne o već realizovanim, ali i narednim koracima u procesu kategorizacije sporta u Crnoj Gori.
  
Imajući u vidu da je novim Zakonom o sportu unaprijeđen sistem antidopinga u Crnoj Gori, formirana je i nova Komisija za antidoping o čijem daljem radu će predstavnici medija biti upoznati u drugom segmentu radnog doručka.
  
Molimo zainteresovane predstavnike medija da svoje prisustvo najave slanjem imena, prezimena i naziva redakcije na e-mail: lidija.crncevic@ms.gov.me ili pozivom na broj + 382 20 684-900, lokal 224 najkasnije do ponedjeljka, 29.oktobra 2018.godine do 15 časova. 

MINISTARSTVO SPORTA