Manja slova Veća slova RSS
>

Vraćamo djecu na sportska igrališta

Vraćamo djecu na sportska igrališta
Datum objave: 30.01.2019 14:04 | Autor: Ministarstvo sporta

Ispis Štampaj stranicu


Ministar sporta i mladih Nikola Janović posjetio je danas JU OŠ ,,Maksim Gorki“ u Podgorici gdje je zajedno sa direktoricom škole Snežanom Irić svečano otvorio renovirani školski sportski teren, čiju je rekonstrukciju finansijski podržalo Ministarstvo sporta i mladih.

Janović je, tom prilikom, istakao da je Vlada Crne Gore odnosno Ministarstvo sporta i mladih uspješno realizovalo još jedan vrlo važan projekat iz oblasti sportske infrastrukture koji učenicima treba da omogući da se vrate na sportska igrališta i da se što više bave sportskim aktivnostima. Navedenu priliku ministar je iskoristio da istakne da je u pripremi i novih 8 projekata rekonstrukcije sportskih sala i terena širom Crne Gore koje će finansirati ovo Ministarstvo u 2019. godini, čime Vlada pokazuje vrlo ozbiljne napore ali i konkretne rezultate na planu unapređenja uslova za bavljenje sportom djece i građana. 

Direktorica Irić se u ime učenika i nastavnika navedene škole zahvalila ministru Janoviću na važnoj investiciji koja će doprinijeti kvalitetnijem izvođenju nastave fizičkog vaspitanja.

MINISTARSTVO SPORTA I MALDIH