Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Листа невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву на конкурс “Спортом до здравих стилова живота ”

Датум објаве: 17.04.2019 14:24 | Аутор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


У складу са чланом 32г став 2 Закона о невладиним организацијама (“Службени лист ЦГ“, бр.39/11 и 37/17), Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација у области спорта, Министарства спорта и младих, објављује листу невладиних организација које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву на конкурс “Спортом до здравих стилова живота”, бр. 01-006-307/2019, уз указивање на утврђене недостатке који се односе на пријаву, односно потребну документацију.

Невладине организације које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву дужне су да у року од пет дана од дана објављивања листе, закључно са 23. априлом 2019. године, отклоне утврђене недостатке. У случају да се утврђени недостаци не отклоне у предвиђеном року, пријава се одбацује.

Листу невладиних организација које нису доставиле уредну и потпуну пријаву, односно потребну документацију, можете преузети овдје.