Мања слова Већа слова РСС

Закон о слободи вјероисповијести

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Педесет хиљада рукометном савезу

Педесет хиљада рукометном савезу
Датум објаве: 18.06.2019 12:24 | Аутор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


Поводом пласмана женске рукометне репрезентације на Свјетско првенство и мушке репрезентације на Европско првенство, министар спорта и младих Никола Јановић, примио је предсједника Рукометног савеза Црне Горе, Петра Каписоду, као и спортисткиње и спортисте, Милену Раичевић, Анђелу Булатовић, Владана Липовину и Стефана Чавора.

Јановић је на састанку још једном честитао рукометашицама и рукометашима пласмане на такмичења, истичући чињеницу да је Црна Гора ове године постигла сјајне резултате, те да је чак шест националних тимова обезбиједило ушеће на свјетским и европским такмичењима.

,,Ова година, јединствена по чињеници да имамо чак шест националних тимова у колективним спортовима на свјетским и европским првенствима, показатељ је огромног успјеха нашег спорта и доказ квалитета наших спортиста.“ казао је Јановић.

Влада Црне Горе и Министарство спорта и младих ће за остварени успјех Рукометном савезу Црне Горе опредијелити 50 хиљада еура и на тај начин дати допринос реализацији обавеза које се односе на учешће наших репрезентација на поменутим такмичењима.

Министар је рукометашима и рукометашицама још једном пожелио срећу, поручујући да се нада, да ће се са такмичења вратити са медаљама и тако поново обрадовати Црну Гору.

Предсједник Рукометног савеза, Петар Каписода и репрезентативци, захвалили су се министру Јановићу на континуираној подршци уз истицање да је иста јако значајан мотив за остваривање добрих резултата.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ

Фото:хттпс://www.флицкр.цом/пхотос/владацг/албумс/72157709137501606