Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јановић: Ватерполисти су нас научили на успјех

Јановић: Ватерполисти су нас научили на успјех
Датум објаве: 04.07.2019 14:52 | Аутор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


Министар спорта и младих, Никола Јановић присуствовао је потписивању Уговора о спонзорству између Електропривреде Црне Горе и Ватерполо савеза, које је било уприличено у хотелу “Подгорица”.Том приликом министар је истакао да је овај догађај добра порука како треба подржавати спортисте, особито јер је ријеч о најтрофејнијем спорту у Црној Гори. На овај начин се, поручује министар, даје вјетар у леђа спортистима.

,,Ватерполо репрезентација је до сада освојила четири медаље на најпрестижнијим такмичењима. То је уједно репрезентација која је успјела да се сваки пут пласира на европска и свјетска такмичења. Осим тога, оно што с поносом истичемо јесте чињеница да је на свом дебитантском наступу, у Малаги освојила злато. Због тога од ватерполиста очекујемо само добре резултате, а они својом игром показују да смо у праву. Ватерполо репрезентација, која је сада подмлађена ће, сигурни смо дати све од себе да на предстојећем такмичењу оствари што боље резултате“ рекао је министар у свом обраћању.

Јановић је подсјетио да је ова година изузетно важна за црногорски спорт јер је чак шест репрезентација у четири спорта обезбиједило пласман на свјетска и европска такмичења.

,,Пласманом на европска и свјетска такмичења од стране чак шест репрезентација потврђује се квалитет наших спортиста. Министарство спорта и младих овај квалитет препознаје, па тако Црна Гора предњачи у региону по висини накнада, награда и премија за спортисте, чиме показује да цијени њихов труд и остварене резултате“ закључио је министар Јановић.

МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДИХ