Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јановић у Бару: И рекреативни спорт у фокусу министарства

Јановић у Бару: И рекреативни спорт у фокусу министарства
Датум објаве: 01.11.2019 13:10 | Аутор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


Министар спорта и младих Никола Јановић је заједно са предсједником Општине Бар Душаном Раичевићем обишао данас спортски терен у мјесној заједници Бар ИИ Поље чију је адаптацију и опремање финансирало Министарство спорта и младих.

Јановић је искористио прилику да још једном истакне велику посвећеност Владе Црне Горе и Министарства спорта и младих унапређењу спортске инфраструктуре у Црној Гори а најбоља потврда наведеног је изградња, реконструкција и адаптација 37 спортских терена и сала у које је овај ресор уложио преко милион еура.

„Урадили смо велики посао до сада а планирамо да улагање у спортску инфраструктуру наставимо још динамичније у наредном периоду. Посјета Мјесној заједници Поље у Бару доказ је да у фокусу Министарства спорта и младих нијесу само школске спортске сале и градски терени већ јавни терени у приградским насељима које грађани свакодневно користе за рекреацију. Овај терен ће бити доступан за преко 3000 Барана“.

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић захвалио се министру Јановићу на посјети и подршци и истакао да Општина и Министарство спорта и младих имају у плану још нових пројеката који ће унаприједити спотске и омладинске програме у Бару.


Министарство спорта и младих