Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Јановић: Млади да буду примјер хуманости

Јановић: Млади да буду примјер хуманости
Датум објаве: 12.12.2019 22:03 | Аутор: Министарство спорта и младих

Испис Штампај страницу


Министарство спорта и младих, Завод за трансфузију крви Црне Горе и НВО Центар за омладинску едукацију организовали су акцију добровољног давања крви са фокусом на младе даваоце. 

Министар Јановић је и сам учествовао у акцији дајући крв, истакавши важност које овакве активности имају за оне којима је крв потребна.

“Министарство спорта и младих у континуитету даје допринос оваквим активностима у намјери да се скрене пажња на овај хумани гест, јер некоме наше мало може спасити живот. Захваљујем се младима који су учествовали у акцији јер су сопственим примјером показали хуманост и солидарност. Поносни смо што и на овај начин промовишемо и Европску омладинску картицу, чији ће власници бити и добровољни даваоци крви “ - истакао је Јановић.

Директорица Завода, Гордана Рашовић и Југослав Радовић, директор НВО “Центар за омладинску едукацију”, захвалили су министру на овој иницијативи и младима који су дали крв. Нагласили су да ће и у наредном периоду наставити сарадњу јер се заједничким активностима доприноси бољем резултату ове хумане мисије.


МИНИСТАРСТВО СПОРТА И МЛАДХ