Manja slova Veća slova RSS
>

Ju - jitsu šampioni na prijemu kod Janovića

Ju - jitsu šampioni na prijemu kod Janovića
Datum objave: 24.12.2019 15:17 | Autor: Ministarstvo sporta i mladih

Ispis Štampaj stranicu


Ministar sporta i mladih Nikola Janović ugostio je ju-jitsu reprezentativce povodom osvojenih rezultata na svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju.


“Ponosni smo na činjencu da je Crna Gora jedina država u region koja kroz stipendije i premije vrednuje ostvarene rezultate sportista u neolimpijskim sportovima, te podržava i podstiče iste da istraju u svom radu i daljem napretku. “- ističe Janović.

Moramo naglasiti da ju-jitsu sportisti prednjače u neolimpijskim sportovima te da ostvaraju zaista izuzetne uspjehe na najprestižnijim takmičenjima širom svijeta.

Ministarstvo sporta i mladih u kontinuitetu nagrađuje, kroz premije i stipendije, veliki broj crnogorskih ji-jitsu reprezentativaca. 

Predsjednik ji-jitsu saveza Ranko Vukotić, kao i nagrađeni rprezentativci, zahvalili su se ministru Janoviću na značajnoj podršci i odgovornom odnosu Ministarstva prema ovom sportu.

Na prijemu kod Ministra prisustvovali su predsjednik ji-jitsu saveza Ranko Vukotić i sportisti Dejan Vukčević, Arso Milić, Stefan Vukotić, Vuk Dragutinović, Aleksandra Popović, Biljana Mitrović i Anastasija Petrović.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH