Manja slova Veća slova RSS
>

Obavještenje o produženju roka za dostavljanje prijava programa/projekata nevladinih organizacija "Mladi u fokusu" i "Unaprijedimo sport"

Datum objave: 25.03.2020 13:30 | Autor: Ministarstvo sporta i mladih

Ispis Štampaj stranicu


Shodno preporukama Ministarstva javne uprave, a u vezi inicijative nevladinih organizacija u pogledu realizacije javnih konkursa objavljenih u skladu sa Zakonom o nevladinim organizacijama (Službeni list Crne Gore, broj 39/11 i 37/17), komisije Ministarstva sporta i mladih za raspodjelu sredstava za finansiranje projekata/programa nevladinih organizacija u oblasti sporta i u oblasti društvene brige o mladima, donijele su odluku da se:

rok za dostavljanje prijava projekata/programa po već objavljenim konkursima "Mladi u fokusu" i "Unaprijedimo sport" produži za još 30 dana, zaključno sa 8.05.2020. godine.

Usljed situacije izazavne COVID 19 virusom, prijave projekata/programa dostavljaju se elektronskim putem u zip/rar formatu.

Cilj navedenog je doprinos potrebi zaštite zdravlja građana i iskazivanja visokog stepena odgovornosti usljed okolnosti izazvanih virusom COVID 19.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH